Čtyřdenní maraton

Spolek Onkomaják, který už šest let pomáhá onkologicky nemocným pacientům, vyjíždí i v roce 2015 s projektem Střevotour do českých a moravských měst.  Projekt se zaměřuje především na poskytování informací o možnostech léčby rakoviny tlustého střeva a konečníku, ale ve spolupráci s Ministerstvem zdravotnictví ČR i nadále pokračuje v informování občanů o možnostech včasného záchytu tohoto onemocnění.

První zastávka v roce 2015 byla 7.4.2015 v Motolské nemocnici, za účasti roadshow Ministerstva zdravotnictví a Lucie Smatanové jsme informovali veřejnost o možnostech prevence a léčby. Hned druhý den 8.4.2015 naši průvodci spolu s Pavlem Vohnoutem zavítali do Jihlavské nemocnice. Při třetí zastávce 9.4.2015 bylo střevo k vidění v nákupním centru Quadrio na Národní třídě.

A při poslední zastávce v tomto čtyřdenním maratonu  jsme navštívili 10.4.2015 nákupní centrum Spektrum v Čestlicích. Od 13:00 jste zde mohli potkat Pavla Vohnouta, Petru Černockou, finalisty Gaye roku, Lucii Kovandovou a Nikolu Buranskou.

 

Sdílejte tento článek